Paardendekens wassen & reparatie

Voor het wassen of repareren van uw paardendekens, verwijzen wij u graag naar onze partner DEDEKENWASSERIJ.NL. Via Goedkopepaardendekens.nl ontvangt u ook nog eens 10% korting met korttingscode: GPD10. Kopieer deze voor je naar dededekenwasseij.nl gaat.

We hopen u hiermee van dienst te zijn!

 

Waarom dekens wassen?

Na enkele maanden dagelijks contact met paarden aan de ene kant en aan de andere kant zand, modder, mest, urine enzovoort, is een wasbeurt geen overbodige luxe. Het reinigen van een paardendeken gaat overdracht van schimmels, bacteriĆ«n en luis tegen.

Bovendien blijven de ademende, isolerende en zweetabsorberende functies zo beter behouden. Bij ons worden de dekens eerst zo veel mogelijk onthaard. Vervolgens worden de dekens gewassen op een lage temperatuur om krimpen te voorkomen.

Na het reinigen worden ze aan de lucht gedroogd zodat ze fris blijven ruiken en niet krimpen. Tegen een meerprijs kun je bij ons de dekens ook water- en vuilafstotend laten maken. Na het drogen worden de laatste haren (voor zover mogelijk) van de paardendekens verwijderd.

Hierna worden de dekens netjes in plastic verpakt, zodat ze stofvrij opgeborgen kunnen worden, totdat je ze weer gaat gebruiken. Om kwaliteit te waarborgen maken wij gebruik van professionele-, industriƫle wasmachines.