Staldeken

Oplopend

26 Artikelen

per pagina
Bekijk als Foto-tabel Lijst
  1. Elders: € 52.50
    € 40,00
Oplopend

26 Artikelen

per pagina
Bekijk als Foto-tabel Lijst

Staldeken

Staldekens houden uw paard warm

Laat het paard niet in de kou staan en kies ook in de stal voor de juiste deken.

Wanneer gebruikt u deze deken?

U gebruikt dit type deken wanneer het paard na het rijden weer op stal gaat, of wanneer uw paard in de stapmolen is geweest.

De deken is licht en ademt beter dan een weidedeken. Het gevolg is dat een paard goed op temperatuur blijft. Zeker in het najaar en de winter is de kans groot dat het paard te snel afkoelt, zeker als het koud of erg tochtig is in de stal. Ook wanneer uw paard net is geschoren, is het goed om het paard van deze deken te voorzien. Door het scheren mist het paard een deel van zijn natuurlijke bescherming en is het nodig om dit te compenseren.

Maten van 200 tot 500 gram

Deze deken is verkrijgbaar in verschillende diktes, van 200 gram tot 500 gram. Een deken is in de stal erg goed te gebruiken als stapmolendeken, door de lichte en ademende structuur. In ons assortiment heeft u de keuze uit een staldeken met of zonder kraag. Ook hebben wij modellen voor bredere paarden.

Over ons

Wij zijn al jarenlang specialist in paardendekens en allerhande verzorgingsproducten. Wij bieden een snelle levering en beloven jou een lage prijs. Zo weet u zeker dat u altijd goed zit, zowel voor jou als voor jouw paard.

Merken:

Wij zijn specialist in paardendekens en leveren meerdere merken:

 

 

Naar boven