Shetlander deken & Falabella deken

Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Veulen vliegendeken Grijs
  Elders: 49.95
  Vanaf  37,95
 2. Staldeken start 200gram Stirrup
  Elders: 69.95
  Vanaf  49,95
 3. Eczeemdeken ZEBRA
  Elders: 99.95
  Vanaf  69,95
 4. Zomerdeken Honeycomb Harry horse navy
  Elders: 54.95
  Vanaf  44,95
 5. Eczeemdeken Shetlander/falabella
  Elders: 79.95
  Vanaf  59,95
 6. Fleece paardendeken Shetlander/Falabella
  Elders: 47.50
  Vanaf  26,50
 7. Vliegendeken Shet/ Falabella
  Elders: 89.95
  Vanaf  59,95
 8. Eczeemdeken Icelandic
  Elders: 89.95
  Vanaf  72,95
 9. Fleece paardendeken STOUT! Hazel
  Elders: 34.95
  Vanaf  24,95
Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Shetlander deken of een Falabella deken kopen?

Of je nu op zoek bent naar een deken voor in de wei of voor in de stal: in onze webshop vindt je alles voor de shetlander. Ons productaanbod is met zorg samengesteld uit de allerbeste merken, aangeboden tegen scherpe prijzen.

Bespaar op de prijs, maar niet op de kwaliteit van de shetlander deken

In onze webshop stref je diverse dekens voor de shetlander. Wij verkopen uitsluitend dekens van topmerken, zoals Harry's Horse, GPD & QHP. Doordat wij scherp inkopen, kunnen we onze dekens voordelig aanbieden. Op deze manier bespaar je wel op de prijs, en kun je tóch rekenen op topkwaliteit.

Service staat voorop

Een deken voor de shetlander bestellen, dat hoort simpel en gemakkelijk te zijn. En dat is het ook. In onze webshop bestel je voordelig en betaal je simpel achteraf of met iDEAL. Wij zorgen vervolgens voor een snelle verzending en een ruime retourtermijn.

Regendeken shetlander

Met een regendeken is de shetlander beschermd tegen neerslag en blijft de shetlander warm, ook als het weer wat minder prettig is.

Eczeemdeken shetlander

Jouw shetlander krijgt in de zomer al snel last van huidirritatie door vliegen en muggen. De eczeemdeken bedekt de shetlander helemaal en beschermt het dier tegen insectenbeten.

Vliegendeken shetlander

Bescherm de shetlander of falabella tegen eczeem, jeuk en irritatie met een vliegendeken speciaal gemaakt voor een miniatuurpaard. Insecten zoals vliegen, horzels en muggen krijgen met zo'n vliegendeken stukken minder kans. Vliegendekens zijn sowieso altijd gemaakt van materiaal waardoor niet tot nauwelijks doorheen gestoken wordt. Kies voor een shetlander een vliegendeken met print, een losse hals en hoed of bijvoorbeeld een deken van mesh (heerlijk luchtdoorlatend) met hals en singels

Zomerdeken shetlander

Ook in de zomer heeft een shetlander baat bij een deken. De zomerdeken is een dunne deken, die het paard beschermd tegen zonlicht, insecten en koude nachten in de stal.