Regendeken

Oplopend

Artikelen 1-9 van 98

per pagina
Bekijk als Foto-tabel Lijst
Oplopend

Artikelen 1-9 van 98

per pagina
Bekijk als Foto-tabel Lijst

Regendekens

Met een regendeken beschermt u uw paard tegen nat en vochtig weer. Zo houdt u uw paard warm, zowel overdag als 's nachts en beschermt u uw dier tegen de typisch Nederlandse weersomstandigheden.

Onze dekens verschillen in gewicht, van een 0 tot 450 gram.

Wanneer heeft uw paard een regendeken nodig?

Omdat het in Nederland vaak regent en veel waait, kan uw paard niet zonder extra bescherming. De juiste bescherming tegen de omgeving is daardoor onmisbaar voor elke paardienliefhebber.

Maar ook als het niet regent, kan een regendeken uw paard een comfortabele bescherming bieden, bijvoorbeeld tegen de felheid van de zon tijdens de zomermaanden.

Welke deken wanneer?

Een overzicht van wanneer een dit type deken nodig is:

  • Alle seizoenen: als het veel of hard regent en de temperatuur onder de 10-15 graden komt
  • Zomer: als uw paard extra bescherming nodig heeft tegen de felle zon
  • Winter: als uw paard koud heeft, is de regendeken goed te combineren met een gevoerde deken voor extra warmte tijdens de koudste maanden.

Regendekens 0 grams, 150grams, 200 grams, 300 grams, 400 grams en 450

De dekens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder: 0 grams, 150 grams, 200 grams en 400 grams.

Er zijn uitvoeringen met en zonder fleece beschikbaar. Via het filter bovenaan deze pagina vindt u gemakkelijk het deken wat past bij u en uw paard.

Wij hebben assortiment voor zowel smalle als bredere paarden. De maten gaan van 90 tot 225, waaronder regendekens in de populaire maten 100, 185 en 215. Ook hebben wij halsstukken in ons assortiment. 

Ons assortiment:

Goedkopepaardendekens.nl voert meerdere merken regendekens, namelijk: Harry's Horse, GPD & QHP

Nog meer bescherming?

Wordt het buiten kouder en heeft uw paard meer bescherming nodig? Dan is het tijd om over te stappen op iets warmers, zoals een winterdeken met hals.

Over ons

Goedkopepaardendekens.nl is al jarenlang specialist in de verkoop van dekens en verzorgingsproducten voor uw paard. Wij staan voor een hoge kwaliteit materialen, een lage prijs, snelle levering en een betrouwbare klantenservice.

Wij zijn trots op onze dekens en merken dat onze klanten die trots met ons delen: niet voor niks dat onze klanten ons beoordelen met een gemiddeld rapportcijfer van 9,2.

Na bestellen had ik de deken de volgende dag al in huis. De deken past helemaal goed. Ik ben zeer tevreden.

 

Naar boven