Ruilen / Retour

Ruilen

Wilt u retourneren? Laat ons dit gerust weten, zodat we op de hoogte zijn en u eventueel nog kunnen adviseren 06-15226927

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U kunt het pakketje retour sturen naar:

It Lange ein 7
8647 SB Sibrandabuorren.

s.v.p. inclusief een briefje (retourformulier dat u per mail heeft ontvangen) met uw NAW gegevens en ordenummer plus welk artikel u ervoor in de plaats wenst te ontvangen.

Het retouradres:

It Lange ein 7
8647 SB Sibrandabuorren

Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@goedkopepaardendekens.nl

In uw account kunt u desgewenst het betreffende artikel retour melden. U krijgt hiervan een bevestiging op uw scherm (geen mail) en u kunt vervolgens de status in uw account online volgen.

U ontvangt uw terugbetaling binnen maximaal 14 dagen nadat de geretourneerde bestelling is aangekomen en verwerkt. Het bedrag wordt automatisch teruggestort op de rekening die u heeft gebruikt om uw aankoop te doen.

DOWNLOAD HET RETOURFORMULIER