Horka

HORKA International B.V. is een familiebedrijf dat is opgericht in 1956 door de heer A.E.J. Horst. De naam HORKA is ontstaan uit een combinatie van de familienaam HORst & Konfectie Atelier. Als ambachtsman ontwierp en vervaardigde de heer Horst hoeden en petten voor mannen. Daarnaast ontwikkelde en produceerde hij in de beginjaren bovenkleding voor zowel de dames en herenmode. Later ging HORKA ook sportpetten en ruiter caps produceren. Inmiddels waren ook een aantal zonen van dhr. Horst werkzaam in het bedrijf.

Succes bleef niet uit zo bleek na verschillende verhuizingen door ruimte tekort en opgestarte dochter ondernemingen waardoor ontwikkeling en productie op grotere schaal plaats kon vinden. Mede door de groeiende verkoop naar exportmarkten maakte HORKA een onstuimige groei door.

Onze expertise blijkt uit het vervaardigen van hoge kwaliteitsproducten die zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring in deze markt en het vermogen om een klantenrelatie op te bouwen door het leveren van een goede service.

HORKA is ‘open minded’ wat wil zeggen dat zij blijft inspelen op de vraag vanuit de markt en zich daarnaast ook toelegt op industriële veranderingen en nieuwe mogelijkheden. Onze speciale klanten komende uit verschillende landen, bestaande bijvoorbeeld uit sportclubs, scholen, universiteiten, het leger, de marine, de luchtmacht, de politie en een reeks aan zakelijke contacten over de hele wereld.

Oplopend

1 Artikel

per pagina
Bekijk als Foto-tabel Lijst
Oplopend

1 Artikel

per pagina
Bekijk als Foto-tabel Lijst
Naar boven