Horka

Horka

Horka artikelen kopen? Alles voor uw paard

Bij ons vindt u artikelen van het populaire merk Horka. Wij zijn trots op ons ruime assortiment artikelen van Horka en nodigen u graag uit om ons assortiment te bekijken.

Een echt familiebedrijf

Het familiebedrijf Horka is opgericht in 1956 door A. Horst. De naam is een afkorting van Horst & Konfectie Atelier. De naam verraadt de ambachtelijke achtergrond, want als ambachtsman ontwierp de heer Horst hoeden en petten voor mannen. Ook maakte hij in de beginjaren bovenkleding voor zowel de heren als de dames.

Door de jaren heen hebben werkzaamheden zich uitgebreid en produceert Horka inmiddels ruitercaps en sportpetten. Inmiddels werden ook meerdere zoons van de heer Horst werkzaam in het bedrijf.

Het bedrijf was succesvol. Dat bleek wel door verschillende verhuizingen door ruimtegebrek; en door nieuwe dochterondernemingen (waardoor ontwikkeling en productie op grotere schaal plaatsvonden). Vooral de export heeft Horka groot gemaakt.

Horka’s expertise zien we terug in de hoge kwaliteitsproducten; allen gebaseerd op jarenlange ervaring in deze markt. Kenmerkend voor Horka is het vermogen om een klantenrelatie op te bouwen door een goede service.

Blik op de toekomst

Het hedendaagse Horka is ‘open minded’: de fabrikant speelt in op de vraag vanuit de markt en omarmt nieuwe mogelijkheden, zoals industriële veranderingen.

Horka’s klanten komende uit verschillende landen. Klanten bestaan bijvoorbeeld uit sportclubs, scholen, universiteiten, het leger, de marine, de luchtmacht, de politie en een reeks aan zakelijke contacten over de hele wereld.

Ruim assortiment Horka artikelen

Wij hebben een ruim assortiment ruitersportartikelen van Horka. Voor ons hele assortiment geldt dat bestellingen gedaan voor 16.00 uur nog diezelfde dag worden verstuurd. Uiteraard met een bedenktermijn en, eventueel, betaling achteraf via AfterPay.

Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren