Goedkope Paardendekens viert jubileum met grote kortingsactie

In 2006 zijn wij vanuit onze hobby en passie voor paarden begonnen met de online verkoop van paardendekens. Destijds kochten we een partij paardendekens op, met het idee om die via internet te verkopen. Dit liep goed en langzamerhand hebben we het assortiment steeds verder uitgebreid.

Omdat wij paardenmensen zijn (en dus weten dat het hebben van paarden een dure hobby is), zijn we met de webwinkel Goedkopepaardendekens.nl begonnen. Goedkope Paardendekens staat voor levering van een kwaliteitsvolle deken tegen een scherpe prijs. Inmiddels staan we er na 12,5 jaar ervaring dan ook om bekend de goedkoopste van Nederland en België te zijn.

Er wordt vaak gezegd: “goedkoop is duurkoop”. Dit geldt NIET bij Goedkopepaardendekens.nl.

Omdat wij zelf paarden hebben en vele contacten hebben in de paardenwereld, worden de producten in samenwerking met grote stallen door onszelf ontworpen en wordt de kwaliteit tot uiterste getest.

Inmiddels verkopen we honderden verschillende soorten dekens. Van dekens tegen de kou tot aan speciale dekens tegen eczeem, in allerlei maten en in verschillende designs.

Ook bijbehorende producten zoals glansspray, hoefolie en lederzeep vindt u in onze webshop.

Jubileumactie

Om dit koperen jubileum te vieren, geven wij tot en met 31 juli maar liefst 12,5 % extra korting op alle paardendekens. Het betreft dus niet alleen zomerdekens of vliegendekens die in het zomerseizoen veel gebruikt worden, maar alle dekens in alle soorten en maten zijn 12,5 % goedkoper.

Profiteren van deze korting? Voer de kortingscode jubileum in bij het afrekenen van uw bestelling.

Naast dat onze dekens een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben, zijn ze door deze jubileumactie nog eens veel goedkoper!

 

Verder in de toekomst

Wij gaan de komende jaren door met het inkopen en ontwikkelen van diverse paardendekens en bijbehorende producten, zodat u uw geliefde paarden en pony’s van de juiste dekens en verzorging kunt voorzien.

 

Het team van goedkopeaardendekens.nl

 

Gebruik code: jubileum

SHOP NU