Op zoek naar het beste scheerapparaat voor het paard? We helpen je op weg.

Scheerapparaten zijn er in alle soorten en maten en van goedkoop tot duurkoop. In dit artikel verzamelen we vier scheerapparaten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt en die toch goed zijn voor het paard.

 

Scheerapparaat #1: De Small Professional Draadloos van Horka

Deze handzame scheermachine is draadloos en voorzien van een accu die twee uur lang meegaat. Dit is wel zo fijn als er geen stopcontact in de buurt van de stal staat: geen gedoe met verlengsnoeren, maar gewoon gelijk aan de slag. Deze tondeuse maakt 5000 slagen per minuut en is instelbaar op een snijlengte van 0,8 tot 2 mm.

Shop nu

 

Scheerapparaat #2: De Big Professional van Horka

Wie vaker en veel paarden scheert, is goed af met de Big Professional van Horka. Met 2600 slagen per minuut bespaart deze krachtpatser je veel tijd per paard. De messen kunnen bovendien met een draaiknop worden afgesteld, wat een hoge mate van nauwkeurigheid biedt.

Shop nu

 

Scheerapparaat #3: De Sectylin SE 210

De Sectylin SE 210 is een krachtige scheermachine die erg goed geschikt is voor het bijscheren van het paard. Dit scheerapparaat is voorzien van een keramisch scheermes, die langer scherp blijft dan traditionele messen. Voor het scheren van kleine oppervlaktes is dit model een aanrader.

Shop nu

 

Scheerapparaat #4: De Small Professional met draad van Horka

Dit scheerapparaat lijkt verdacht veel op het scheerapparaat waar we dit artikel mee openden:   Doordat deze variant is bedraad, haalt hij net wat meer slagen per minuut: tussen de 3300 en 3800.

Shop nu

 

het snoer is het verschil?