Ruilen / Retour


Ruilen is bij ons altijd mogelijk, mits het artikel ongebruikt en onbeschadigd is.

Laat u ons dit gerust weten, zodat we op de hoogte zijn en u eventueel nog kunnen adviseren. U kunt het pakketje dan retour sturen naar:

It Lange ein 7

8647 SB Sibrandabuorren.

s.v.p. inclusief een briefje(retour formulier) met uw NAW gegevens en ordenummer plus welk artikel u ervoor in de plaats wenst te ontvangen.


Het retouradres:

It Lange ein 7
8647 SB Sibrandabuorren.

06-15226927


Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@goedkopepaardendekens.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in

De waardering van www.goedkopepaardendekens.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 185 reviews.