Laden... Even geduld...

Nieuwsbrief


Wassen/reparatie dekens

Al uw paardendekens wassen wij. Of het nu fleecedekens, zweetdekens, zomer- en winterdekens, zadeldekjes of bandages zijn, uw dekens zijn voor wassen en repareren bij ons in goede handen. Hiervoor maken wij gebruik van een professionele wasinstallatie en, indien het wasvoorschrift het toelaat, een drooginstallatie om er voor te zorgen dat uw dekens goed droog worden.

Wij kunnen uw paardendekens ook repareren en waterdicht maken. Gescheurde dekens, loszittende singels en kapotte gespen repareren wij op vakkundige wijze. Hiervoor gebruiken wij uiteraard materiaal van hoge kwaliteit.

heeft u 1 of meerder dekens u kunt ze altijd bij ons brengen dowloud dan het onderstaand formulieren breng dit met u dekens bij ons.

Prijslijst

Wassen*

 

winterdeken............................12,50 

waterdicht behandeling ..........5,00

zomer-/fleece-/zweetdeken.. 9,50 

sjabrakken .............................. 5,00 

bandages: ............................... 4.00 

vliegendekens ........................ 8,50

wasformulier.pdf 

* Reparaties

Wij repareren uw paardendekens functioneel. Scheuren, singels en gespen repareren of vervangen wij zo nodig. Kosten voor reparatie zijn afhankelijk van de schade maar bedragen gemiddeld tussen de € 5,- en € 15,-. Wanneer de kosten van een reparatie boven de € 15,- komen zullen wij eerst contact met u opnemen.